slider 1

     Penyajak      IPGKTHO      Green      Golden frame

Coming Events

Tuesday, 17 October 2017

Kemenangan peserta Jabatan Ilmu Pendidikan dalam Pertandingan Inovasi Pedagogi 2017 IPGKTHO

Tahniah dan syabas diucapkan kepada semua pensyarah dan pelajar Jabatan Ilmu Pendidikan yang telah memperolehi kejayaan dalam Pertandingan Inovasi Pedagogi 2017 IPGKTHO!

Dengan gembiranya kita mengumumkan bahawa pasukan peserta kita memperolehi kemenangan yang berikut:

Pingat Emas
1. Kategori Inovasi Pengajaran dan Pembelajaran (Pensyarah dan Staf)
1.1   Pasukan En. Mohd Rosman bin Salubin, En. Mohd Azhar bin Ab Rahman, Tn. Hj. Azlan bin Lin dan En. Said bin Sulaiman yang bertajuk "Papan Latih Tubi" untuk meningkatkan kemahiran menulis (Pra tulisan dan Tulisan Mekanis).Pingat Perak
1. Kategori Inovasi Pengajaran dan Pembelajaran (Pensyarah dan Staf)
1.1 Dr. Siti Saleha binti Samsuri dan Pn. Saedah binti Sukiran yang bertajuk "Model PekProjek PAK21 dalam Pembelajaran Bersepadu di Prasekolah."


2. Kategori Inovasi Pengajaran dan Pembelajaran (Pensyarah dan Pelajar)
2.1 Pn. Hjh Fadhilah binti Aspar bersama pelajar beliau, Tan May Lee, Nur Najihah Atiqah bt Nasran dan Nur Izzuren bt Amiruddin. Projek Inovasi mereka bertajuk Penggunaan Drop Ball Bagi Mengatasi Masalah Operasi Tambah Dlm Klgn Murid Prasekolah".2.2 En, Mohd Rosman bin Salubin dan Pn Hjh Norashikin bersama pelajar mereka, Asillah binti Rosli, Muhammad Basid Fitri binti Hamid Latif serta Husnah Saadah binti Abdullah. Projek mereka bertajuk "Penggunaan Multimedia Interaktif Easy-Urus-Diri Dalam Pengajaran dan Pembelajaran Pengurusan Diri Murid Bermasalah Pembelajaran".Pingat Gangsa
1. Kategori Inovasi Pengajaran dan Pembelajaran (Pensyarah dan Pelajar)
1.1  Pn. Saedah binti Sukiran bersama pelajar beliau, iaitu Ng Swee Swee, Norizzati binti Ali, Hanis Tasnim binti Abdul Wahid dan Atifah binti Sukor. Projek mereka adalah "Mesin Telur".
No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.