slider 1

     Penyajak      IPGKTHO      Green      Golden frame

Coming Events

Perhimpunan Bulanan Oktober - Majlis Penutup Bulan Bahasa Kebangsaan

          Majlis Penutup Bulan Bahasa Kebangsaan turut diadakan dalam Acara 3 Majlis dalam 1. Pelajar PISMP BM telah membuat persembahan yang menarik untuk menghiburkan para hadirin.


Pengarah telah menyampaikan hadiah dan sijil kepada para pemenang untuk pelbagai acara termasuk  Majlis Sambutan Hari Peringatan Seduania, Persatuan Pandu Puteri Malaysia Cawangan yang berlangsung pada 28 Feb 2015 yang bertempat di Dewan Sri Banang Kolej Vokasional Batu Pahat dan Anugerah SILVER Friends of Asia Pacific World Association of Girl Guides and Girl Scouts.


Penyampaian untuk pelbagai pertandingan Unit Kokurikulum untuk Kejohonan Piala Pengarah IPG Sultan Mizan, Kejohanan Piala Pengarah IPG Kota Bahru.Tidak ketinggalan juga, pemenang pelbagai acara pertandingan sempena Bulan Bahasa Kebangsaan menerima pengiktirafan daripada pihak penganjurnya. Pengarah telah sudi menyampaikan hadiah kepada para pemenang dan juga menyampaikan cenderahati kepada staf yang tarikh lahir mereka jatuh pada bulan Oktober, November dan Disember.

Dr. Hamzah bin Ihsan, Pengarah IPGKTHO menyampaikan ucapan penutup rasmi pada penghujung majlis.


Klik untuk membaca maklumat lanjut:

Perhimpunan | Majlis Persaraan | Penutupan Bulan Bahasa Kebangsaan | Buku Program | Album

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.