slider 1

     Penyajak      IPGKTHO      Green      Golden frame

Coming Events

Seminar Amalan Terbaik Penggunaan VLE Sekolah-sekolah Daerah Batu Pahat Tahun 2015

 
   
          Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) Batu Pahat dan Pusat Kegiatan Guru (PKG) Batu Pahat di bawah naungan Bahagian Teknologi Pendidikan Negeri (BTPN) Johor telah menganjurkan Seminar Amalan Terbaik Penggunaan Virtual Learning Environment (VLE) Sekolah-sekolah Daerah Batu Pahat Tahun 2015. Program ini berlangsung pada 28 Oktober 2015 di Dewan Seri Budiman, IPGK Tun Hussein Onn, Batu Pahat.


Dari kiri: En. Mokhtar bin Omar (UPICT, BTPN Johor), En. Noor Izwan bin Noordin (Pegawai Teknologi Pendidikan PKG Penggaram.

          PPD dan PKG Batu Pahat telah menjemput Tn. Hj. Azlan bin Lin dan Cik Sumitra Kan Fong Kuen turut menghadiri Mesyuarat ke-2 program tersebut di PKG Penggaram, Batu Pahat bagi menerangkan butiran pelaksanaan program tersebut.

        En. Mokhtar bin Omar, Ketua Unit Pembestarian Sekolah, BTPN Johor telah memberikan bimbingan kepada enam buah sekolah yang terpilih dalam pembentangan dan perkongsian maklumat nanti.

En. Muhammad Hafifi bin Radzuwan, Pegawai Teknologi Pendidikan dari PKG Bagan turut hadir, memberikan bantuan dan menyumbangkan tenaga merancang dan mengelolakan program tersebut.
 
Dari kiri: En. Mokhtar bin Omar, En. Muhammad Hafifi bin Radzuwan.

Peserta dari sekolah-sekolah yang terpilih mendengar taklimat sebelum membuat raptai pembentangan masing-masing.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.